A saját szomszédjától lopott a jászkiséri fiatal

Megosztás

A jászsági rendőrök őrizetbe vettek egy jászkiséri fiatalkorút, aki szomszédját akarta meglopni, végül a rendőrségi fogdán találta magát. A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatal november 5-én 10 óra 15 perckor a kerítésen átmászva bejutott a szomszédos ingatlan udvarára és onnan egy satupadot akart eltulajdonítani, amit átdobott a kerítésen, de egy utcában lakó ezt észlelte. Kérdőre vonta a fiatalt, mire az hátra hagyta a zsákmányát, és elszaladt. A helyszínre érkező egyenruhások lakásán elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre.

A jogsértő nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, más eljárás is volt ellene folyamatban, mivel a gyanú szerint 2022. májusától kezdve több vagyon elleni bűncselekményt követett el a településen. A nyomozók az ügyeket egyesítették, majd a fiatalkorút lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vételéről határoztak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság összesen 3 rendbeli lopás vétség, és 2 rendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Kapcsolódó cikkek