Szolnok egyetlen uszodájában nincs meleg víz és tilos hajszárítót használni

Megosztás

Szeptember végén mi is beszámoltunk róla, hogy a szolnoki közgyűlés legutóbbi ülésén úgy döntött, hogy egyéb intézmények mellett bezárja a megyeszékhely egyetlen fürdőjét, a Véső úti Strandfürdőt.

Habár a megyeszékhelyen élők kezdik megszokni, hogy a vizek városából több kilométert kell utazni egy-egy értékelhető vízfelületért, de miután megyénk legtöbb fürdője is bezárásra kényszerült, így ideje volt valamilyen alternatív megoldást nyújtani az úszni vágyóknak.

Szalay Ferenc nemrégFacebook videóban jelentette be, hogy október 17-től minden hétköznap reggel 6 és 9 óra között használhatják a Vízilabda Arénát a sportolni vágyók, egy 1000 forintos belépőjegy megvásárlásával.

Aki pedig bátorkodott kihasználni a Vízilabda Arénát úszás céljából, az valószínűleg csalódott. Így ír tapasztalatairól a Facebookon egy kiábrándult szolnoki:

Az egészség megőrzése céljából, akik minden nap járnak úszni kegyet gyakorolva a Tiszaligeti Vizilabda Arénában úszhatnak, ahol még meleg vizet sem adnak a zuhanyozóban , ráadásul az elektromos csatlakozók mellé kirakták, hogy nem lehet hajszárítót használni. Normális, aki ilyen utasítást kiad? Vizes fejjel menjen az ember haza? Igaz van valamilyen kézszárító 2 m-es magasságban, de nem mindenki úti meg a mércét. A nagyobb mozgástérrel és idővel rendelkezők átmennek Ceglédre, ahol az úszás mellett meleg vizes medencékben is lehet ücsörögni és a zuhanyozóban is van meleg víz. Ezt kapta , de nem ezt érdemli ez a város a 12 év alatti FIDESZES városvezetéstől. Igaz volt , amikor a polgármesterünk azt mondta ott a szabadstrand, ha valaki úszni akar. Dühítő.

Mindeközben a Tiszaföldvári Strand bejelentette, hogy pár hét szünet után újra kinyitja kapuit. A fürdő szabadtéri medencéit hétvégenként péntektől-vasárnapig 10 és 18 óra között kereshetjük fel a (megemelt) 2000 forintos belépődíj ellenében. 

Kapcsolódó cikkek