Kellemetlen: a kormánypárti propagandista óriási öngólt lőtt Hadházy Ákossal szemben

Megosztás

Általában a magát újságírónak nevező Heiter Dávid szokott kellemetlen helyzetbe hozni ellenzéki politikusokat, akárcsak néhány oda nem illő kérdéssel zavarba hozva őket. Most azonban Hadházy olyan helyzetet provokált ki, amiből felettébb ciki módon tudott csak visszatáncolni a fideszes propagandista. Az mégiscsak fontosabb, hogy a lakosság az igazságot véletlenül se tudja meg.

Legalábbis más oka nem lehet annak, hogy ilyen nevetséges indokkal mondott le egy olyan interjút és táncolt ki korábbi ígéretéből a Fidesz-propaganda egyik hangzatos szekértolója, amit ő maga kezdeményezett. Aztán Hadházy olyan válaszolt, hogy villámgyorsan kénytelen volt visszakozni, “erre nem volt jobb szövegük”, ahogy Müller Cecília mondaná.

A most már felesküdött képviselő maga számolt be erről a Facebookon:

“Ezekből a mailekből kiderül, hogy a Mediaworks propagandistáinak “nem áll módjában” Budapesten kívülre, különösen Hatvanpusztára menni egy interjúért. Pontosabban HATVANPUSZTÁRA, A MINISZTERELNÖKI CSALÁD GIGANTIKUS KASTÉLYAIHOZ MÉG AKKOR SEM HAJLANDÓAK ODAMENNI, HA EZZEL TELJESEN HÜLYÉT CSINÁLNAK MAGUKBÓL.
Mi történt itt? Heiter Dávid, magát újságírónak nevező (valószínűleg annak is képzelő) propagandista mostanában videókat készít a Mediaworks számára. A tevékenysége abból áll, hogy egy mikrofonnal odaugrik ellenzéki politikusokhoz (fideszeshez soha) és őket lejáratni igyekvő kérdéseket tesz fel nekik. Én ott helyben nem szoktam válaszolni, mert minek: ha megfelelő választ adok, úgysem adják le, ha meg találnak benne egy szót, ami szerintük mégis jó egy kis heccre, azt kivágják és kiteszik. Ehelyett minden propagandista “riporternek” minden alkalommal nagyon kedvesen elmagyarázom, hogy ÉLŐ , vágatlan műsorban BÁRMIKOR állok rendelkezésre. Csak oda ugye nem hívnak, se az állami tévébe, se a hírtévébe, se a TV2-be…
Na most végre Heiter úr vette a bátorságot és felajánlotta, hogy bármikor bárhova odamegy ahova mondom és élő face videóban, vágatlanul közvetítik az interjút. Nos, én ezt örömmel vettem és gondoltam, kössük össze a dolgot azzal, hogy valami olyat mutatok a propaganda nézőinek, amit még nem láttak. A miniszterelnöki luxusbirtok sarkára jelöltem meg a helyszínt, gondoltam, a miniszterelnöki napelem park tökéletes háttér lesz.
Néhány perc múlva jött is a válasz : VIDÉKRE NEM ÁLL MÓDJUKBAN LEMENNI :))))))”

Kapcsolódó cikkek