Mihalik Enikő alaposan kiosztotta a hazugságokat terjesztő kormánypropaganda-lapokat

Megosztás

“De jó ekkora hazugságra ébredni” – írta a világhírű modell, aki tételesen cáfolta a propagandalap állításait.

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke”– írta október 4-én a Metropol, a Borsonline, a Magyar Nemzet, a Tények meg a vaol.hu és végül az Origo is arról, hogy Mihalik Enikő és férje, Korányi Dávid máshova költöztek – írja a 444.hu. Pontosabban csak Korányi Dávidot említik a kormánypropagandát szajkózó lapok, azt valamiért elfelejtették közölni, hogy „a magyar »dollárbaloldalt« amerikai pénzből finanszírozó és irányító Korányi Dávid” felesége a szupermodell Mihalik, aki évek óta élt New Yorkban, a saját lakásában.

Budapest főpolgármesterének, Karácsony Gergelynek a városdiplomáciai főtanácsadójáról, akarom mondani „a magyar »dollárbaloldalt« amerikai pénzből finanszírozó és irányító” Korányiról azt írják, „nem véletlenül választotta” Connecticutot, „az amerikai milliárdosok – és a Soros-birodalom – egyik kedvenc helyét”. A Metropolt szemléző Origo azt írta, Korányi „a jól fizető Soros-birodalomnak köszönhetően most közel 2 millió dollárért, vagyis úgy 800 millió forintért vett magának villát”, és „ezzel az ingatlanvásárlással lényegileg beiratkozott az amerikai elitbe”.

Aztán jött Mihalik Enikő és három emojival konkrétan bemutatott az Origónak meg a Metropolnak, de előbb még leírta, hogy milyen jó „ekkora hazugságra ébredni”.„Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média egyszerűen nem tudja mit beszél”– reagált Mihalik, aki azzal folytatta:

„A házat ÉN vettem, abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam. A ház, amit vettem, NEM a képeken szereplő ingatlan. A ház a lakás töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom ÉN felújíttatni. A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége.”

via 444.hu; Fotó: Mihalik Enikő Instagram

Kapcsolódó cikkek