Ha érdekel, hogyan vágott át minket a Fidesz-kormány a rezsicsökkentéssel, íme a teljes történet – videó

Megosztás

Most is több százezren, talán több millióan is azt hiszik, Orbánék közel egy évtizeden keresztül “megvédték” az alacsony rezsit és ez nekik volt köszönhető. A világpiaci áron azonban elképesztő mértékben nyerészkedtek a szolgáltatók, mivel az alacsonyabb volt, mint amit mi megvédettként fizettünk érte. Még mindig nem értjük? Nézzük meg ezt a kisfilmet.

Az anomáliára Hadházy Ákos hívta fel a figyelmet a Facebookon.

“Ha csak egy videót néz meg arról, hogy hogyan vágta át Önt a kormány tíz éven keresztül, hogyan hazudott tavasszal, nyáron, ősszel és télen éveken keresztül, az Átlátszó videója legyen az. Érdemes megosztani és külön elküldeni a fideszes ismerősöknek is:

Így győzte le a kormányt a rezsidémon

Videószerkesztő: Balogh Dénes Közreműködik: Zubor Zalán, atlatszo.hu 0:00:00: Derült égből hétszeres gázáremelés. 0:01:23 Rezsiválság a második Orbán-kormány alatt 0:04:43 A politikai csodafegyver 0:06:47 Meddig volt valójában rezsicsökkentés? 0:10:19 Gyűlnek a fellegek 0:13:39 Fenntarthatatlanná válik a rezsicsökkentés 0:16:59 Tényleg a háború az oka?

Úgy sejtjük, erről kevésbé beszélt a Fidesz az elmúlt években, pedig íme a tények a VALÓDI gázárakról, illetve az általunk fizetett árról. Folyamatosan a gázszolgáltatónak fizettük az extraprofitot az olcsóbb gáz miatt. De még mindig azt gondoljuk, itt komoly “megvédés” folyt? Csak azért, mert a számlákra ráírtak egy számot, aminek a valósághoz semmi köze nem volt?

Kapcsolódó cikkek