Nassolnivalót és pezsgőt vett a lopott pénzből

Megosztás

A Jászberényi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés egy jászladányi sértettől, aki elpanaszolta, hogy ismeretlen személy bement a házába szombaton a délutáni órákban. A hívatlan látogató levett a szekrény tetejéről egy pezsgőt, valamint a fogason lógó kabát zsebéből kivett 6500 forintot, majd távozott, írja a police.hu.

Bejelentést követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki és kamerafelvételt elemeztek. A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként egy 22 éves helyi fiatalember került a rendőrök látóterébe. A bejelentéstől számított 3 órán belül a nyomozók máris megtalálták a gyanúsítottat, aki beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a pénzből rágógumit, szeszes italt, csokoládét és chipset vásárolt. Mindössze 400 forintja maradt, amit a rendőrök lefoglaltak. Ugyancsak lefoglalták a pezsgőt, amit a terhelt 1000 forintért adott el egyik ismerősének.

A rendőrök a nyomozást befejezték és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az ügy iratait az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek