Szlovák videoblogger buktatta le a lehúzós magyar kocsmát – videó

Megosztás

Egy fővárosi kocsma összejátszott magyar lányokkal, az ismerkedés eredményeként pedig százezres számlát kaptak a becsábított, gyanútlan külföldi vendégek. Most viszont bizonyíték született az egyértelmű csalásra.

„Egy szlovák youtuber egy Hajós utcai vendéglátóhely – nem túl kifinomult – lehúzási módszerét leplezte le. A videó alapján a lehúzás célpontjai külföldi férfiak, akiket magyar lányok hívnak be a helyre, ahol egymás után rendelik az italokat (a videóban 20 perc alatt 8 felest, 2 pezsgőt és 2 kólát), majd a közel százezres számlát a külföldiekre verik. Ezt persze csak készpénzben fizethetik” – írta kedden a Facebookon Soproni Tamás, Terézváros polgármestere.

A polgármester szerint egy ilyen hely azonban nem csak a saját, hanem a többi Hajós utcai vendéglátóhely, sőt, Terézváros reputációját is rombolja, ezért a terézvárosi rendészet „fokozott jelenlétet fog biztosítani a Hajós utcában”, szúrópróbaszerű ellenőrzéseket fognak végrehajtani, Soproni bejelentést tesz a NAV-nál, hiszen a videóban látszik, hogy nem lehet kártyával fizetni, az árképzés miatt pedig a fogyasztóvédelmet is értesíti.

„Amennyiben rendőrségi bejelentést tesznek az áldozatok, és bebizonyosodik, hogy bűncselekmény történt, úgy az önkormányzat jegyzőjének lehetősége lesz akár a hely bezáratására is” – zárta burkolt fenyegetéssel bejegyzését a polgármester.

Eastern Europe’s Worst Reviewed Restaurant Scam EXPOSED!

Install Raid for Free ✅ IOS/ANDROID/PC: https://clcr.me/PPPeter_Aug22 and get a special starter pack 💥 Available only for the next 30 days. After visiting many worst reviewed restaurants and hotels around various countries of Eastern Europe, we stumbled across one bar in Hungary that completely took our breath away.

Kapcsolódó cikkek