Már az esküvőre készült a pár – az erdőkertesi tragédia részletei

Megosztás

Már az esküvőre készült az a fiatal szerelmespár, akik szombat délután közösen követtek el öngyilkosságot Erdőkertesen.

Sokan értetlenül állnak a történtek előtt, hiszen előttük állt az élet, segítették is őket. A Bors azt írja, Kati és Dani a rokonok és a barátok szerint egy amolyan se veled-se nélküled kapcsolatban éltek egymással.

Tavaly nyáron azonban a fiatal lány elfogadta a gyűrűt a kedvesétől, jegyben jártak, és közösen dolgoztak egy lámpagyárban. Miután felmondtak a munkahelyükön, egy ideig nem volt munkájuk, és a közeljövőben kezdtek el volna újra dolgozni, megint csak közösen.

Az áldozatokat nem messze a fiú szülő házától találtak meg egy erdős részen. Egy slag segítségével vezették az utastérbe a kipufogógázt, ami végül a halálukat okozták, a mentőegységek nem tudtak rajtuk segíteni.

A Bors azt írja, hogy Kati édesanyja egy Facebook hozzászólásban üzent az elhunyt fiúnak. „Sírba tetted a lányomat”

Az édesanya a lap hasábjain azt mondta, júliusban lett volna az esküvőjük, amit lemondtak. Ez nem teljesen volt a saját döntésük, mivel Dani öccse elárulta, hogy a testvérét egy hat évvel ezelőtti ügy miatt 28 napos elzárásra vitték.

Dávid szerint egy apróság miatt ítélték közmunkára a testvérét, de azt nem teljesítette, emiatt megváltoztatták a büntetést. A tervezett esküvő idején emiatt pedig elzárását töltötte, míg Dávid szerint Dani barátnője szoktatta rá a gyógyszerre és a halálba kergette a bátyját.

„A barátnője rászoktatta a gyógyszerre és a halálba kergette a bátyámat.”

– fogalmazott Dávid, a gyászoló testvére, aki azt mondja, Dani erős nyugtatót szedett.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Kapcsolódó cikkek