Pócs János szerint az egyetemi professzorok szűklátókörűek, a forint azért esik, mert eddig csúcson járt – videó

Megosztás

Jász-Nagykun-Szolnok megye áprilisban ismét megválasztott országgyűlési képviselője televíziós műsorban magyarázta el, miért látjuk rosszul a kormány munkáját, hiszen itt minden tökéletes, ami pedig nem, azt Brüsszel, a szankciók és a háború okozza. A kata-törvény változtatását pedig a választók akarták így, hiszen kétharmadot adtak a Fidesznek.

A 444.hu újságírója szerint eddig is kiváló szórakozás volt nézni a jászsági térségi tévé csúcsműsorát, de most szintet lépett a produkció.

A Képviselő Infóról van szó. A műsorba havonta egyszer meghívják a térség országgyűlési képviselőjét, Pócs Jánost, akinek Erdei Gábor műsorvezető feltesz 10 gyors kérdést. Kedélyes álkeménykedés általában, Pócs pedig azonnal ad is rá valami frappánsnak gondolt választ.

De mindig azok a legjobb részek, amikor Pócs elmagyarázza a nézőknek a világ dolgait. Itt van például a forint zuhanása. A fideszes képviselő szerint az tud romlani, csökkenni, ami magas volt, ez lenne a forint, miközben a térség valutái eleve alacsonyan voltak, nem tudtak csökkenni. Vagy valami ilyesmi.

A közoktatást ért kritikákról, a pedagógushiányról pedig azt mondta júliusban, hogy a tanárok az átlagosnál is jobban félnek a változásoktól, de nem is velük van a baj, hanem, „bocsánat, ha kimondom, az idióta szakszervezetükkel”, akik lejáratják a pedagógusszakmát, és elveszik a fiatalok kedvét attól, hogy ezt a pályát válasszák.

Majd jött a katatörvény módosítása, amit a műsorvezető újabb KATAsztrófának nevez. Arra kérdez rá, miért nem volt társadalmi egyeztetés. Pócs szerint volt ilyen, négy hónappal ezelőtt, úgy hívták, hogy választás. Az emberek tudták jól, amikor a Fideszt megbízták, hogy az energiaválságot és a háborút kell kezelni, erre kaptak felhatalmazást. A műsorvezető azt már csak magának jegyzi meg, hogy vajon a választás előtt miért nem volt szó a katatörvény módosításáról.

További részletek a 444.hu cikkében olvashatók.

Amennyiben valaki kívánja, itt az egész műsort megtekintheti, a főszerepben a fideszes Pócs János.

KÉPVISELŐ infó (2022.08.09.)

Rohamtempóban átvitt KATA törvény, rekord összeomlásokat produkáló magyar forint, pánikszerű európai energiaválság, brutális rezsiemelés, politikai csörték a…

Kapcsolódó cikkek