Így töltik a nyarat a szolnoki sztárok

Megosztás

A nyár a lángos, a vízpart, a kikapcsolódás időszaka. Nézzük, hogy a szolnoki sztárok mivel töltik ezeket a forró hónapokat.

Kis Grófó, a mulatós sztár ilyenkor sem tud megállni, fellépésről fellépésre jár; fesztiválokra, esküvőkre és születésnapokra hívják. Nemrég új videóklipet forgatott, Zsiguli Buli címmel, ami már megtekinthető a Youtube felületén.

Mága Zoltán sem a pihenésnek szenteli a nyarat, sokkal inkább a jótékonykodásnak. A Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett szolnoki születésű zenész egy száz állomásos koncertsorozattal igyekszik segíteni a rászorulókat.

Marsi Anikó, a Szolnokon született műsorvezető kihasználja az évszak minden percét. Csinosítgatja a balatoni nyaralót, kovászos uborkát készít és még a mozgásra is marad ideje. Nemrégen felröppent a pletyka, hogy Marsit eljegyezte párja, Gyarmati Gábor, ám a pár egyelőre elég titokzatos a magánéletüket illetően. Gyarmati ugyanis a napokban osztott meg közösségi oldalán egy közös képet kedvesével, amely alá a #mybeautifulfiance megjegyzést fűzte, amely annyit tesz magyarul, hogy az “én gyönyörű menyasszonyom”. 

Talán kevesen tudják, de Rékasi Károly is megyénk fia. A Jászberényben született színész mai napig odafigyel megjelenésére, ezért nyáron is edzőterembe jár és amikor csak teheti vízre száll. A Barátok Közt egykori sztárjának annyira bejött a vízi élet, hogy pár hete megszerezte a motoros hajóvezetői jogosítványt.

Megyénk ismert alakjai közé tartozik Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó is, aki annak idején Szolnokon kezdett vízilabdázni. A sportoló 2020-ban egy alapítványt hozott létre, ami egy ritka betegséggel, a Charcot-Marie-Tooth-szal élő gyerekeket segíti. A híresség idén nyáron is a WonderFlora Alapítványt gondozza és sok időt tölt kislányával, Flórával.

Kapcsolódó cikkek