Nagy a baj: a bedrogozott Győzikére a családja talált rá, a celeb hamarosan zárt osztályra vonul – videó

Megosztás

Régóta húzódó, de egyre inkább elhatalmasodó függőségéről nyíltan beszélt az interjúban Gáspár Győző, amiben azt is elismerte, mentálisan beteg, gyógyszerfüggő és elviselhetetlen, ezért próbál tenni ellene, nehogy úgy járjon, mint Berki Krisztián.

Gáspár Győző és a felesége, Bea asszony a Palikék világa by Manna videosorozatban tettek megrázó vallomást Győzike betegségéről, jelenlegi állapotáról.

“Az én életem arról szól – és most már megvan a dátum is, hál’ istennek –, hogy hat hét múlva zárt osztályra kerülök… Igen, megkapom az órarendemet, ott élek a többi emberrel, az alkoholistákkal, a drogosokkal, a gyógyszerfüggőkkel. És igen, van, hogy azt mondja a tanárnő, hogy házi feladatot kell készíteni, egy oldalban írjam le, mit szeretek magamban. Ezek olyan tanárnők, hogy pszichológusok.És igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, begyógyszerezve,és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárné Balla Beátának. Mikor hazajön Evelin látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul” – magyarázta.

“Igen, én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek.Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok,hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat” – tette hozzá, majd mégis kimondta, hogy Berki Krisztiánra gondolt. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt:

(Origo)

Kapcsolódó cikkek