Születésnapra készült a család, amikor elgázoltak egy kislányt

Megosztás

Közúti közlekedési baleset történt Hajdúhadházon július 6-án, 17 óra körül a Gárdonyi Géza és az Akácfa utcák kereszteződésében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy kisteherautó elütött egy kétéves gyermeket, aki olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni – adta hírül a police.hu.

Annyit biztosan tudni lehet, hogy a sajnálatos baleset délután öt óra körül történt. Egy útépítő munkálatokat végző csapatot fuvarozott haza egy platós kisteherautó. A Haonnak elmondták a rokonok, hogy születésnapra készültek és

a Gárdonyi Géza és az Akácfa utcák kereszteződésénél, otthonánál szállt ki a járműből a halálos balesetet szenvedett gyermek nagypapája. Pár mondat erejéig még beszélgetett kollégáival, a kislány feltehetően ekkor kerülhetett a nyitott kapuajtón keresztül a jármű közelébe. A sofőr beindította a járművet, de már nem látta a takarásban lévő kislányt. 

Amikor észlelték a tragédiát, azonnal ölbe kapták a gyermeket, és a két és fél kilométerre lévő orvosi rendelő felé hajtottak vele, de nem tudták időben ellátni.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták.

Kapcsolódó cikkek