Nyakláncot lopott a nő Mezőtúron, de már nem volt ideje pénzzé tenni

Megosztás

Egy szórakozóhelyen történt az eltulajdonítás, megpróbálta pénzzé tenni egy zálogházban, de a rendőrök közben éppen időben beazonosították és lebuktatták.

Ismeretlen asszony a sértett nyakából észrevétlenül tulajdonított el egy 24 g súlyú, 14 karátos arany nyakláncot egy mezőtúri szórakozóhelyen 2022. május 8-án az éjjeli órákban. Amikor az ékszer tulajdonosa észlelte értéke hiányát, azonnal feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók tanúkat hallgattak ki, kamerafelvételeket elemeztek, továbbá visszatérően ellenőrizték a környékbeli zálogfiókokat is. 2022. július 5-én a reggeli órákban siker koronázta a mezőtúri rendőrök kitartó munkáját: egy 54 éves nő ugyanis éppen zálogosítani kívánta a keresett nyakláncot, amikor a rendőrök elfogták.

(Police.hu)

A nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a terheltet, aki beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy egy hónapig otthonában tartotta az értékes láncot, elfogását megelőzően akarta pénzzé tenni azt. A mezőtúri rendőrök az ékszert lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták. (Police.hu)

Kapcsolódó cikkek