Bár a Fidesz nagyon nyomta, csak harmadik lett a kormánypárti jelölt Tiszavárkonyban

Megosztás

Az időközi választáson két független jelölt is jelentősen több szavazatot gyűjtött be, mint a fideszesek által tolt hölgy. Érdekes, hogy itt mennyire nem lett sikeres a propaganda.

Hegedüs István (független) nyerte a polgármester-választást Tiszavárkonyban, ahol a képviselő-testület hat tagját is megválasztották a vasárnap tartott időközi voksoláson.

A Nemzeti Választási Iroda honlapján olvasható információk szerint a függetlenként induló Hegedüs István 266, Kuklics Erika pedig 231 szavazatot kapott, Bognárné Szabó Melindára, a Fidesz-KDNP jelöltjére 162-en szavaztak. A képviselőket tizenhét jelölt közül – tizenhárman függetlenként, négyen a Fidesz-KDP jelöltjeként indultak – választották ki a tiszavárkonyiak.

Tiszavárkonyban azért kellett időközi választást kiírni, mert feloszlott a képviselő-testület. (via Hvg.hu)

A Facebookon pedig szembe is jöhetett velünk egy igen éles kritika:

“Bognárné Szabó Melinda alaposan pofára esett. Mint egy ólajtó. Bognárné a Fidesz polgármester-jelöltje volt Tiszavárkonyban. Úgy nyomta a Fidesz, mint süket az ólajtót. Bognárné ennek ellenére a háromból csak a 3. lett.

Kíváncsi vagyok, hogyan tálalja majd ezt a kudarcot a térségi Fidesz, vagy például a Szalay-Kállai kettős.Szerintem úgy, ahogy a férfi vízilabda-válogatott csúfos kudarcát: sehogy.”

Kapcsolódó cikkek