Megint a vízhiány: egy másik kerületbe mehetnek át zuhanyozni a lakók ingyen

Megosztás

Solymáron már nem kell korlátozni a vízfogyasztást, ugyanis hiába nyitják meg a csapot, abból semmiféle víz nem jön. A II. kerület segített a lakók segítségére.

Solymár egyes részein vízhiány alakult ki, ezért a budapesti II. kerületi önkormányzat ingyenes tusolási lehetőséget ajánlott fel a solymári lakosoknak a Gyarmati Dezső Uszodában. Erről a kerület polgármestere, Őrsi Gergely posztolt Facebook-oldalán.

A solymáriak lakcímkártyájuk felmutatásával vehetik igénybe a lehetőséget, hétköznaponként reggel 6 és 8 óra között, illetve 16 órától 20 óráig, valamint hétvégén 8-tól 20 óráig. Kedvezményes belépőt is válthatnak, ha az uszoda más szolgáltatásait is szeretnék használni.

„Döbbenetes beszámolókat olvashatunk arról, hogy több területen hiába nyitják meg a csapokat, egyszerűen nem jön víz. Bízom benne, hogy a mi városrészünkben nem kell hasonlóval szembesülnünk, ugyanakkor Buda már számtalanszor bebizonyította, hogy szolidáris, ezért most is igyekszünk segíteni” – írta posztjában a II. kerületi polgármester. (Telex)

Kapcsolódó cikkek