Válságértekezletet tartottak Jászberényben

Megosztás

“Szépíthetjük a dolgot, de elkeserítő a helyzetünk” – számolt be az NBIII-as labdarúgó-bajnokságban szereplő Jászberényi FC honlapja. A 2022-es esztendőben lejátszott 15 bajnoki mérkőzésen mindössze három döntetlent ért el a csapat, miközben tizenkét alkalommal vereséget szenvedett. Összesen 8 (!) gólt szerzett – azaz kerekítve 180 percenként egyet -, és 28-at kapott.

Tavaly decemberben a háttérbe vonult a klub elnöke – akkor a hetedik helyen tanyázott csapatunk a táblázaton -, ám most, a Tállya elleni vereséget követően úgy érezte, muszáj visszatérnie, mielőtt még nagyobb baj lenne …

“Hétfőn estére összehívattam a teljes csapatot, s mindenki számára nyilvánvalóvá tettem, hogy nem Német Gyula vezetőedzőt hibáztatjuk a gyenge szereplésért” – mondta dr. Gottdiener Lajos. “Gyula nem lett gyengébb edző, mint amikor ősszel vagy az előző szezonban jól szerepelt irányításával az együttes. A játékosoknak kell elszámolniuk a tavaszi kudarcsorozattal. Tisztában vagyunk vele, hogy gyengült a keret a téli átigazolási időszakban. Nem is azt vártuk, hogy szárnyalni fog tavasszal a gárda, de ez a mélyrepülés alulmúl minden várakozásunkat. Számomra elképzelhetetlen, hogy egy már kiesett csapat ellen esélyünk se legyen a pontszerzésre … Három forduló van hátra, össze kell kapnia magát mindenkinek, hogy a bent maradáshoz még szükséges pontot megszerezzük. A hét végén mindenkin látni akarom az akarást, hogy a cél érdekében felszántja a pályát. A nyáron aztán igyekszünk megerősíteni a keretet.”

Vasárnap a táblázat hetedik helyén álló Sényőt fogadja a Jászberény.

Kapcsolódó cikkek