Most a választóknak mond köszönetet az oltásregisztrációs e-mail címen Orbán Viktor

Megosztás

Hiába ért véget a kampány, úgy fest, a kormány ezután is propagandára használja az oltáshoz megadott elérhetőségeinket – de legalább megígérik a legújabb levélben, hogy pártállástól függetlenül számíthatunk rájuk.

A kampányidőszakban többször is küldött a kormány a koronavírus-járványhoz egyáltalán nem kapcsolódó tartalmú üzenetet az oltásra regisztrálók által annak idején megadott e-mail címre – volt, hogy még a Kúria is kifogást emelt az ellen, hogy ellenzéket támadó, propaganda jellegű szöveg került bele.

Most, bő egy héttel a választás után újabb levél jött, amelynek a címzés szerint maga Orbán Viktor a feladója. Orbán az újabb levelében megköszönte a részévelt mindenkinek, aki április 3-án szavazott és a népszavazási papírt is kitöltötte – írja a Telex.

Azt is írja, „a magas részvétel a magyar demokrácia erejét bizonyítja, és biztosítja az újonnan megalakuló Országgyűlés erős felhatalmazását. Az eredmények egyértelműek. A magyarok békét és biztonságot akarnak. Az új kormány minden lehetséges eszközzel azon dolgozik majd, hogy érvényt szerezzen akaratuknak”.

A miniszterelnök végezetül hozzátette azt is, hogy „minden magyar ember számíthat a kormányra, függetlenül attól, hogy mely pártot támogatta bizalmával, és mely pontján él az országnak”.

via Telex.hu

Kapcsolódó cikkek