Házról-házra járt a jászberényi tolvaj

Megosztás

A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy 23 éves helyi lakos ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2021 októberében és 2021. november 4-én a jászberényi Neszűr tanyák dűlőben követett el több vagyon elleni bűncselekményt.

A jogsértő házról-házra járt: volt, ahonnan egy locsolótömlőt és 1 zsák burgonyát, a másik tanyából 4 köteg lambériát, további ingatlanokból kerékpárokat, kályhát, gázfőzőt és taligát vitt magával. A jászsági rendőrök már a helyszíni szemlék kezdetén azt gyanították, hogy a 7 magánszemély sérelmére megvalósított lopási sorozatot ugyanazon jogsértő követte el. Az adatokgyűjtéseket és tanúkihallgatásokat követően az egyenruhások 2021. november 4-én elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt mindent bevallott. A kutatás során lefoglalt értékeket a rendőrök a jogos tulajdonosoknak visszaadták.

A nyomozó hatóság a büntetőeljárást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek