Mint egy akciófilm: kiemelték a sérültet a segítők és két pillanat múlva egy vonat darabokra zúzta a járművet – videó

Megosztás

A repülőgépe lezuhanását még túlélte a férfi, ám a hatalmas sebességgel érkező vonattal való csattanást biztosan nem sikerült volna. Szerencsére a segítség még pont időben érkezett, szó szerint másodperceken múlott a tragédia.

Drámai felvételek járják be az amerikai médiát, miután vasárnap délután rendőrök heroikus körülmények között mentették meg egy férfi életét – írja a 444.hu.

Vasárnap kora délután egy Cesna 172-es szállt fel a kaliforniai Paicoma Whiteman repteréről, ám meghibásodás miatt hamar kényszerleszállást kellett végrehajtania. A kényszerleszállás azonban alaposan félresikerült, és a gép vasúti síneken ért földet, a pilóta pedig a becsapódás során megsérült.

A Los Angeles-i rendőrség két rendőrtisztjének testkamerás felvételein látható, amint a véres pilótát biztonságba helyezik pillanatokkal azelőtt, hogy egy közeledő vonat összeütközne a repülőgéppel. A vonat darabokra zúzta a roncsot, amiben néhány másodperccel korábban még ott ült a pilóta.

„A Foothill körzet rendőrei hősiességről tettek tanúbizonyságot, amikor megmentették egy pilóta életét, aki kényszerleszállást hajtott végre a vasúti síneken a San Fernando Rd. és az Osborne St. sarkán, mielőtt egy szembejövő vonat összeütközött volna a repülőgéppel” – írta a Los Angeles-i rendőrség Twitter-oldalán.

Kapcsolódó cikkek