Jeges csobbanással indult az új év a szolnoki Holt-Tiszánál

Megosztás

Szombat délután ismét megrendezték a Rotary Jótékonysági Jeges Csobbanást az új év első napján.

“Az egészséges évkezdés jegyében egy tökéletes délután receptje: szervezz 7 km futást egy kis jeges csobbanással fűszerezve a szolnoki Holt-Tiszára!” – írja az eseményről készült Facebook-beszámolójában a Szolnok-Tisza Rotary CLUB.

“A tavaszias napsütéshez adj hozzá 12 futót, 23 jeges vízbe csobbanót és 2 futó-csobbanót, majd keverd össze jól a Rotary Jótékonysági Jeges Csobbanásban! Ha az elegyből kitűnik a 16 éves diák és a 66 éves nyugdíjas, az jelzi, hogy jó úton haladsz, sőt, ha 4 hölgy is csobban, akkor igazán remek az elegy. Tovább fűszerezheted 2 remek színésszel és tévés szerkesztővel is.”

“Előnyös, ha a csapatszellem jegyében 3 Rotary klubból 6 csobbanóval pikáns ízt adsz a bátrak krémjének – ha kéznél van a Rotary Magyarország kormányzója is, ne sajnáld, adagold bőkezűen! Ha a fagypont közeli vízben mindez jól sült el, akkor adj hozzá Béres vitaminokat! A legvégén a Dzsózi’s Kitchen felajánlásaként lásd vendégül az így kapott csapatot lángossal, némi forraltborral vagy meleg teával! A siker garantált!” – írták az alább is látható posztban.

Kapcsolódó cikkek