Újabb elképesztő felvétel Orbán épülő hatvanpusztai birtokáról

Megosztás

Nagy befogadóképességű föld alatti vendégparkoló, üvegház, portaépület és díszkert is épül József nádor egykori területén. Most Hadházy Ákos posztolt egy új légifelvételt a gigantikus épületkomplexumról, mely Orbán Viktor édesapjának, Orbán Győző birtokán épül. – szúrta ki a JövőTV.

József nádor műemlékké nyilvánított istállójának ledózerolásával kezdődött meg az építkezés, melynek helyén egy kb. 20 férőhelyes föld alatti parkolót építenek Orbánék. Az építmény területének nagysága összesen 6000 négyzetméteres lesz a számítások szerint.

Korábban a HVG elképesztő képet közölt az épülő könyvtárról még a nyár során.

Most Hadházy Ákos, aki szabadidejében szokott repülni is, újabb légifelvételt közölt a már majdnem teljesen kész hatvanpusztai birtokról a csütörtöki napon.

A Szári utca házai eltörpülnek a közeli Hatvanpusztához képest. A friss képen jól látszik, hogy a befejezéséhez közeledik a milliárdos építkezés a miniszterelnök családi birtokán.

írta.


A kormány egy korábbi válasza szerint nekik semmi közük ahhoz hogy a miniszterelnök apja mire költi a közbeszerzésekből elnyert vagyonát. De valószínű az ő véleményük szerint jó helyre megy az adófizetők pénze.

Kapcsolódó cikkek