Óvatlan volt a szolnoki házaspár, 300.000 forint értékben meglopták őket

Megosztás

Csak nyugodtan szerettek volna eltölteni egy napot a fürdőhelyen, de miközben élvezték a vizet, egy férfi eltulajdonította a táskájukat, benne különböző értékekkel.

Strandolni ment a tiszakécskei fürdőbe egy szolnoki házaspár 2020. augusztus 30-án. A fürdés idejére a napozóágyra tették értékeiket, és őrizetlenül hagytak mindent. A délután folyamán, 17 óra tájt vették észre, hogy eltűnt a táskájuk és a törölközőjük. Ekkor értesítették a tiszakécskei rendőröket, akiknek elmondták, hogy a táskában 2 db telefon, karóra, a kocsijuk indítókulcsa, hallókészülék, személyes iratok, némi készpénz és a ruháik voltak. A tolvaj 300.000 forint értékű zsákmányra tett szert a sértettek könnyelműsége révén.

Az egyenruhások adatgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeként eljutottak az ellopott telefonok új használóihoz. A nyomozók kihallgatták őket, ami elvezetett a feltételezett elkövetőhöz. A 43 éves dági lakost gyanúsítottként hallgatták ki.  Az ellopott holmik egy részét lefoglalták és visszaadták a tulajdonosoknak. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát és vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. (Police.hu)

Kapcsolódó cikkek