Forgalmirend-változás Jászberény több pontján

Megosztás

Az Iparterületek infrastrukturális fejlesztése Jászberényben című projekt keretében november 2-től megkezdődik a Vaspálya utcán az útfelújítás és a csapadékvízhálózat fejlesztése. Ez átmeneti útlezárással és forgalmi rend változással jár – tájékoztatott az önkormányzat a város honlapján.

Egyirányúsításra kell számítani a Rákóczi úton (a Sportpálya utca – vasútállomás között) a Vasútállomás irányába, a Vaspálya utcán (a vasútállomás és a Kossuth L. utca között) a Kossuth Lajos utca irányába, valamint a Vécsey Ernő utcán a Rákóczi út irányába. Közölték azt is, hogy a Jászberényből Nagykáta, Szentmártonkáta irányába közlekedő autóbuszjáratok útvonala nem módosul.

A vasútállomásnál ideiglenes megállóhelyet alakítanak ki. A Nagykáta, Szentmártonkáta irányából városba érkező buszjáratok a Kossuth Lajos utca – Béla utca – Pesti út – Vécsey Ernő utca – Rákóczi út útvonalon közlekednek. Ebben az irányban a vasútállomás megállóhely kimarad. Kérik, hogy az érintett szakaszokon az ingatlanok előtt a közterületen senki ne parkoljon a munkálatok ideje alatt.

Kapcsolódó cikkek