Balhé: egy katolikus fiúegyetemen abban versenyeztek, ki tud több lánnyal lefeküdni

Megosztás

Mindezt gondosan vezették is és pontozták, mivel bizonyos lányok több pontot értek ebben a “különleges” versenyben. Aztán fény derült erre és azóta vizsgálat zajlik az ügyben.

Vizsgálatot indítottak egy minnesotai katolikus egyetemen (Catholic St. John’s University), ahova csak fiú hallgatók járnak, mert versenyt rendeztek egymás között, hogy ki tud több lány hallgatóval lefeküdni a testvéregyetemükről.

Az egyetemek nem hozták nyilvánosságra a részleteket, de egy, az iskolaújságnak nyilatkozó diák, azt mondta, hogy a versenyt egy csapat chatben bonyolították le, és bizonyos nőkhöz pontszámokat is rendeltek.

„A szexuális visszaélés semmilyen formáját nem fogjuk megtűrni” – nyilatkozta a két egyetem szóvivője. Az egyetem vezetése külsős nyomozókat bérelt fel, hogy megtalálják a felelősöket és újra olyan környezetet teremthessenek az egyetemen, ami tiszteletben tartja az emberi méltóságot.

Egy női civil szervezet, a Women’ Leadership csütörtökre tüntetést szervezett a lány egyetem elé, hogy így tiltakozzanak a régóta fennálló, toxikus maszkulin közeg ellen. (444.hu)

Kapcsolódó cikkek