Simán kikapott a Szolnok hazai pályán

Megosztás

Két rögzített helyzet okozta a MÁV vesztét.

A labdarúgó NB II 12. fordulójában a Szolnoki MÁV az ETO FC Győrt látta vendégül. A zöld-fehérek korán emberelőnybe kerültek az első félidőben, majd egy szabadrúgásból és egy tizenegyesből betalálva 2–0-ra legyőzték a Tisza-parti csapatot.

SZOLNOKI MÁV FC–ETO FC GYŐR 0–2 (0–1)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 500 néző. Vezette: Rúsz Márton (Belicza Bence Péter, Márkus Péter)
SZOLNOK: Kovács P. – Tömösvári (Papp Sz., 73.), Szabó A., Kovács O., Tóth B., Kurdics (Berdó, 73.) – Földi M. (Rokszin, 58.), Tisza K., Sipos Z. (Molnár R., a szünetben) – Lakatos I., Tóth L. (Lakatos Cs., 36.). Vezetőedző: Csábi József
GYŐR: Ruisz – Kovács K., Lipták Z., Fodor F., Forgács D. – Bagi I., Vitális – Szimcsó (Vernes, 68.), Kulcsár K. (Berki I., 79.), Sipőcz (Óvári, 84.) – Bacsa. Vezetőedző: Klausz László
Gólszerző: Kulcsár K. (27.), Bacsa (52. – 11-esből)
Kiállítva: Kovács O. (26.), Csábi (68.)

MESTERMÉRLEG
Csábi József:
 – Ritkán szoktam vesztes mérkőzés után a csapatnak gratulálni, de ezt most mégis megtettem, mert nem érdemeltünk vereséget. Sajnos ezen a találkozón olyan falakba ütköztünk, amit nem a Győr állított elénk.
Klausz László: – Ha a győzelmet nézzük, elégedett vagyok a csapattal, hiszen zsinórban két vereség után sikerült begyűjtenünk a három pontot. Tipikus NB II-es mérkőzést játszottunk, sok ütközéssel, fizikális futballal, amihez az is hozzájárult, hogy nagyon gyenge minőségű volt a pálya.

Nemzetisport.hu

Kapcsolódó cikkek