Megírta egy országos napilap, hogy Márki-Zay Soros embere, majd eltűnt a cikk

Megosztás

A kijelentést állítólag Gyurcsány Ferenc tette a feleségével vetélkedő miniszterelnök-jelöltről, de a 168 óra miután lehozta a cikket, gyorsan el is tüntette.

Szombat reggel jelent meg egy cikk a 168 Óra online felületén „DK: Soros György áll Márki-Zay mögött” címmel, melyben az állt, hogy a lap információi szerint péntek délután szűk körben értékelte az előválasztás eddigi eredményeit Gyurcsány Ferenc a DK stábjával, és Gyurcsány ekkor kijelentette, hogy Soros György állt be Márki-Zay mögé, a hódmezővásárhelyi polgármester ennek köszönheti sikereit – írja a 444.hu.

A cikk szombat kora délutánra eltűnt, a 168 Óra honlapján se lehet semmiféle, a cikkel kapcsolatos utalást találni, de a Google webcache funkciója révén még meg lehet találni, és átvette azt a CivilHetes nevű felület, ott most is olvasható, és van is rajta 150 megosztás.

Frissítés: Szombat kora délután a 168 óra megjelentetett egy közleményt, eszerint bár az értesülésüket két független forrás is megerősítette, a cikk megjelenése után azt “az érintettek hitelt érdemlően cáfolták”, ezért “a cikk közlését haladéktalanul felfüggesztettük”.

Kapcsolódó cikkek