Elektromos kerékpárt lopott, majd eladta Szolnokon

Megosztás

A bejelentéstől számított két órán belül meglett a tószegi vasútállomásról eltulajdonított kétkerekű, a feltételezett elkövetőt pedig gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Egy tószegi lakos tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra, mert a községi vasútállomás nyitott kerékpártárolójában elhelyezett, ám lezáratlanul hagyott elektromos kerékpárját ismeretlen személy ellopta október 13-án, valamikor nap közben.

A bejelentést követően a rendőrök adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki, mely során a feltételezett elkövető személyazonossága ismertté vált.

A nyomozók megállapították, hogy az elektromos kerékpárt egy tószegi fiatalember vitte el, aki a piros bringát egy szolnoki lakosnak adta el.

Az egyenruhások az alkalmi vevőnél kutatást tartottak és az ingatlan előszobájában megtalálták a keresett biciklit, amit lefoglaltak, és az óvatlan bringatulajdonosnak visszaadtak. A 24 éves jogsértőt gyanúsítottként hallgatták ki a szolnoki nyomozók. A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Kapcsolódó cikkek