Hadházyt sokadjára is elküldték a Honvédelmi Minisztériumból, amikor Orbán repülőútjának dokumentumaiba kért betekintést

Megosztás

A Honvédelmi Minisztériumba akart bemenni Hadházy Ákos, hogy betekinthessen a honvédségi luxusrepülő római útjának dokumentumaiba. A független országgyűlési képviselő – aki a történtekről a közösségi oldalán számolt be – azonban csak a recepcióig jutott, később az őrség még az épület elől is elküldte.

„Most viszont egy hónapja nem adtak időpontot, csak hitegettek, hogy majd szólnak. Amikor a múlt héten ezt megelégelve odamentem, azt mondták, hogy 72 órával előbb jelentkezzek be. Ezt is megtettem, de akkor meg a parlamenti kapcsolatokért felelős főosztályvezeteő fogadott csak, azt mondva, hogy nem adhat információt. Sokadszorra elmondtam neki is, hogy nem információt kérek, hanem a dokumentumokat akarom megnézni és ezért tegnap, előre bejelentett időpontban ismét felkerestem őket. De ismét csak két cinikus tisztviselő jött le hozzám, akik közölték, hogy akkor sem mutatják meg a papírokat. Ekkor kapcsoltam be a kamerát”

– írta a képviselő a videó mellé.

Kapcsolódó cikkek