Óriási verést mért a Vasas a Szolnokra

Megosztás

Hazai pályán szenvedtünk ötgólos vereséget, ma semmi nem sikerült.

A labdarúgó NB II 7. fordulójában a veretlen Szolnok a feljutásért küzdő Vasast fogadta. Az angyalföldi csapat hamar kétgólos előnybe került, majd végül kiütéssel, öt góllal nyert a Tisza-parti együttes otthonában.

SZOLNOKI MÁV FC–VASAS FC 0–5 (0–2)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 1700 néző. Vezette: Pillók Ádám (Becséri Gergely, Bede Tamás)
SZOLNOK: Csáki – Molnár R., Tisza K., Szabó A., Gohér, Lakatos Cs. – Tömösvári (Rokszin, 57.), Berdó, Sipos Z. (Vólent, 82.) – Irmes (Kurdics, a szünetben), Lakatos I. (Tóth L., 57.). Vezetőedző: Csábi József
VASAS: Jova – Szivacski, Otigba, Iyinbor, Silye – Berecz, Pátkai (Szilágyi Sz., 76.), Márkvárt (Sztojka, 82.) – Radó (Pekár, a szünetben), Feczesin (Bobál, 59.), Balajti (Hinora, a szünetben). Vezetőedző: Kuttor Attila
Gólszerző: Otigba (7.), Feczesin (16. – 11-esből), Silye (53.), Hinora (77.), Sztojka (88.)
MESTERMÉRLEG
Csábi József:
 – A mérkőzés fordulópontjaiból nagyon jól jött ki a Vasas, és emellett el kell mondanom, hogy nem tudom hová tenni a mai bíráskodást. Az első félidő alapján túlzó volt a kétgólos vendégvezetés, de akkor sem szabad összeomlani a folytatásban. Sajnos a sok hiányzó miatt új védelmet kellett kialakítani, és egy Vasas ellen ez már nem fért bele. Újra rá kell találnunk a stabilitásunkra.
Kuttor Attila: – Speciális játékra volt szükségünk a pálya talaja miatt, de jól alkalmazkodtunk hozzá, és megérdemelt győzelmet arattunk. Volt olyan mérkőzésünk, amikor szebb futballal nem tudtunk nyerni, ezúttal viszont remek százalékkal használtuk ki helyzeteinket, ennek köszönhető a nagy különbségű siker.

Nemzetisport.hu

Kapcsolódó cikkek