A Fidesz nagyon védi a gyerekeket Brüsszeltől, közben a saját médiacégénél 18 éven aluli lányok pózolnak fehérneműben

Megosztás

A NER irányítása alatt levő megyei lapok online szépségversenyt hirdettek meg. A pedofil-ügy kellős közepén meglehetősen furcsa, hogy az senkit nem zavar, hogy 16-17 éves lányok szerepelnek lenge öltözetben a kormányközeli médiában. Ez nem Brüsszel, ez Magyarország és az Orbán-kormány.

A Mérték Médiaelemző Műhely posztolt arról, hogy amíg a kormány szerint Brüsszel megtámadta Magyarországot és főleg a gyerekeket, illetve azok szexualitását, addig a Mészáros Lőrinchez köthető Mediaworks megyei lapjaiban 18 éven aluli lányok pózolnak finoman szólva is lenge öltözetben.

“Miközben lassan tankokkal védjük Brüsszellel szemben a “gyerekvédelmi” törvényt – születéskori neve homofób-törvény -, a Mediaworks (Mészáros Lőrinc, KESMA) tulajdonában lévő megyei lapok “szépségversenyén” kiskorú lányok pózolnak fehérneműben. Ennél sokkal direktebb képeket is találni bármelyik megyei lap online verzióján. Vajon a szoft-gyermekpornográfia nem bűncselekmény?” – írták.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, téglafal és , szöveg, amely így szól: „17 ÉRSEKCSANÁD 17, BAJA”

Például ilyet:

Az egyik döntős kislány mindössze 16 éves, biztosan ez rendben van így a kormánymédiában?

Nem vitték túlzásba az alsó korhatárt a Mediaworksnél. Ez nem Brüsszel, ezt a magyar kormány által felügyelt megyei lapok bonyolítják, nem egy és nem két szereplő 18 év alatti kiskorú lány, lenge öltözetben. Nem érzünk ebben némi furcsaságot?

Kapcsolódó cikkek