Hétfő reggel ismét kisiklott egy vonat a Keletiben

Megosztás

Több vonalat is érintő késésről adott tájékoztatást a Mávinform, mindegyiknek a Keleti pályaudvarhoz van köze. Végül Vitézy Dávid számolt be arról, hogy a probléma forrása egy kisiklott mozdony.

Vitézy információi szerint egy mozdonynak akadtak problémai a sínpályán való maradással. Posztjában elárulja, információi szerint személyi sérülés nem történt.

“A pontos okokat nyilván nem lehet még tudni, de a nyár végi eset után illene igen gyorsan magyarázatot adnia a MÁV-nak arra, hogy történhetett ez meg ismét ugyanott” – írja a korábbi főpolgármester-jelölt.

A késés több vonatot is érintett, így például a hatvani és szolnoki vonalakon közlekedőket, néhány esetben pótlóbuszokat is indított a MÁV. Az okokat műszaki problémákkal magyarázták. A Mávinform konkrétan nem említette azokat a járatokat, amelyek Miskolcra, vagy a borsodi megyeszékhelyről indulnak a fővárosba, de információnk szerint Budapest felé késéssel értek be az IC-k.

Vitézy Dávid

Ma reggel újabb kisiklás történt, ismét a Keleti pályaudvaron, egy mozdonyt érintően. Ez okozza a MÁV által bejelentett zavarokat a pályaudvar működésében. A pontos okokat nyilván nem lehet még…

A hétfői késésekről az alábbi linken lehet tájékozódni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek