Bajban van a szolnoki TISZApART Mozi, meghibásodott a vetítőgép

Megosztás

Tönkrement az egyik vetítő, jelenleg pedig nincs keret újat vásárolni. A látogatók segítségével azonban sikerülhet.

A TISZApART MOZI tette közzé a közösségi médiában az intézmény hirtelen előjövő, súlyos problémáját.

A TISZApART Mozi szeptember 30-tól nem tud vetíteni az „A” teremben, mert a digitális vetítőjük meghibásodott, sajnos javíthatatlanná is vált. A rövidesen kezdődő nemzetközi filmfesztivál és a filmellátás folyamatos biztosítása érdekében azonnal intézkedniük kellett egy új gép megvásárlására.

Sokat segítene az intézménynek, ha TISZApART Mozi klubkártyájuk feltöltésével, vagy új kártya vásárlásával támogatnák a vetítőgép beszerzését!

Mint a kártyatulajdonosok már tudják, a kártyán lévő összeg teljesen lefogyasztható és kedvezményesen lehet vele mozi- és koncertjegyet venni és az intézmény kávézójában vásárolni.

A TISZApART Mozi Klubkártya az alábbi szolgáltatásokat biztosítja a tulajdonosának:

15%-os kedvezmény a teljes árú (nem kedvezményes) mozijegy vásárlására

15%-os kedvezmény a koncert belépőjegy vásárlásra

5%-os kedvezmény az Art Caféban

Rendszeres hírlevél és különleges akciók csak kártyatulajdonosoknak

Kérdésre további részleteket is megosztott a mozi. Eszerint a kártya kibocsátási díja 1000 Ft, az első feltöltés 10.000 Ft, ami teljes egészében lefogyasztható, ezután a kártya tetszőleges összeggel bármikor újra feltölthető. További részletekről itt olvashat: https://www.tiszamozi.hu/klubkartya

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek