Két legyet egy csapásra – már sok volt a rovásán a kenderesi elkövetőnek

Megosztás

Két férfit számoltattak el a karcagi rendőrök, amikor egyikőjükről kiderült, hogy a tiszafüredi nyomozók is keresik lopás miatt.

A kunmadarasi körzeti megbízottak és karcagi rendőrök adatgyűjtésének köszönhetően a nyomozók azonosították több vagyon elleni bűncselekmény tettesét. Szeptember 16-án állítottak elő a Karcagi Rendőrkapitányságra egy 20 éves tiszaörsi, valamint egy 28 éves kenderesi férfit. A fiatalabb augusztusban és szeptemberben három lopást követett el Kunmadarason. Először zsebtolvajlás útján károsított meg egy sértettet, majd egy elektromos mozgáskorlátozott-járműből lopta ki az aksit, végül pedig egy ház udvaráról elektromos kerékpárt vitt el. A rendőrök megtalálták a később értékesített kétkerekűt. Háromrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A 28 éves kenderesi férfit egy korábbi ügyében gyanúsították meg, ezt követően átadták a tiszafüredi nyomozóknak, mivel szeptember elején két tiszaörsi házba is besurrant hajnalban, majd onnan övtáskát, hangfalat és mobiltelefont vitt el. Kétrendbeli lopás gyanúját közölték vele.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek