Egy derült reggel Szolnokon

Megosztás

A közlekedés, a hulladékhelyzet, a politikai acsarkodás, a borzalmas közbiztonság és kátyúhelyzet sajnos egyre nagyobb árnyékot vet megyeszékhelyünkre. Ám Szolnoknak még mindig van egy egészen gyönyörű oldala, alig várjuk, hogy újra erről legyen híres a város.

Szolnokkal kapcsolatban az utóbbi években már szinte csak a csőtörésekről, a hatalmas kátyúkról, az egyre gyakoribb és erőszakosabb bűncselekményekről olvashatunk, ha éppen nem a megoldatlan szeméthelyzetről, vagy a politikai egymásnak feszülésről és egymásra mutogatásról szerzünk újabb és újabb információkat.

Akik régóta Szolnokon laknak, vagy akárcsak időnként ellátogatnak megyeszékhelyünkre, pontosan tudják, hogy földrajzi adottságainak megfelelően igazából egy gyönyörű város kellene hogy legyen. Szerencsére így is megtalálhatjuk a város szépségeit, ehhez elég a folyóparton sétálnunk, a Zagyva és a Tisza, valamint a hidak is gyönyörű látványt nyújtanak a reggeli napfényben. Most a Tiszát csodálhatjuk meg. A képeket Jóvér Szabolcsnak köszönhetjük.

Kívánjuk, hogy Szolnok újra a legszebb és legsikeresebb városok között ragyoghasson.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek