A tetőcserepeket félretolva rabolta ki a lakást – elfogták

Megosztás

A Mikulást megszégyenítő technikával, a tetőcserepeket félretolva jutott be egy jászkiséri lakásba egy férfi. Azonban, a mikulással ellentétben ő nem ajándékot vitt a lakásba, helyette kifosztotta azt.

Október 14-én este egy jászkiséri férfi tett bejelentést a Jász-Nagykunk-Szolnok Megyei Rendőrkapitányságra, hogy egy férfi bemászott az udvarára, majd néhány tetőcserepet félretolva bejutott házba.

A betolakodó zsákmánya végül két mobiltelefon, egy indukciós főzőlap és egy zsebrádió lett. Miután a férfi begyűjtötte az értékeket, kinyitotta az utcafronti ablakot, majd azon keresztül távozott.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdte a vizsgálatot. Elemezték a környék kameráinak felvételeit, majd azok segítségével azonosították az elkövetőt. A 28 éves helyi lakost előállították lakcíméről a Jászapáti Rendőrőrsre, és lopás bűntett miatt kihallgatták, de mindent tagadott.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek