Mit érdemes tudni a fénycsöves lámpatestről?

Megosztás

A fénycsöves lámpatest egy nagyon népszerű világítástechnikai eszköz, aminek a használatával rengeteg energia megtakarítható – erről már sok híroldalon olvashattunk. Ez nagyon pozitív jellemző, tekintettel az elszabaduló energiaárakra. Ismerd meg te is közelebbről ezt a megoldást!

A fénycsöves lámpatest korszerű eszköz

A LEDLámpaház.hu kínálatában a fénycsöves lámpatest is megtalálható. Ez az a modern LED világítási eszköz, amivel az ipari területeken tudsz ideális fényviszonyokat teremteni. Az egyre emelkedő számban való elterjedésüknek az a magyarázata, hogy egy sokoldalúan felhasználható fényforrásnak számítanak, mindig hatékonyan működtethetőek, és az előnyeik verhetetlenek.

LED-et használj ott, ahol csak lehet

A LED olyan innovatív technológia, aminek a térhódítása megállíthatatlan. Ott van az otthonainkban, a munkahelyeinken, az üzletekben, közintézményekben. Nem véletlenül, hiszen ezek a termékek soha nem okoznak csalódást, a hagyományos izzókkal szembeni előnyeik pedig igazán meggyőzőek mindenki számára. Neked is – ha eddig még nem tetted – tanácsos minél hamarabb kicserélni a meglévő, elavult fényforrásaidat LED-re. 

A LED fényforrások, izzók, profilok és szalagok széles választéka garancia arra, hogy minden igényedet kielégítsd – többféle termékből válogathatsz, hogy az otthonod valamennyi területén a legoptimálisabb eszközöket használhasd. 

Mik az ipari fénycsöves lámpatest előnyei?

Ezek a LED-es megoldások nemcsak az otthonodban, hanem a munkahelyeden, valamint a vállalkozásodban, akár ipari környezetben is alkalmazhatóak. Ilyen a fénycsöves lámpatest is, ami strapabíró, tartós, rendkívül sokoldalú és hatékony, hiszen a LED fénycsövek a megfelelő armatúrákkal alkalmazva számos színtéren bizonyíthatnak.

A fénycsöves lámpatest előnyei a következők:

  • Mivel IP67-es védettséggel rendelkeznek, így kültérre és beltérre egyaránt felszerelhetők, pára- és pormentesek.
  • Könnyen megvilágítható velük egy nagyobb tér, például ipari csarnok is, mert sorolhatóak, vagyis egymásba kapcsolhatóak.
  • Egyszerű, letisztult a kialakításuk, emiatt valamennyi környezetbe könnyen beilleszthetőek.
  • Magas teljesítménnyel rendelkeznek, aminek köszönhetően hatékonyan bevilágítják a teret.
  • Nagyon energiatakarékosak, akár 80% energiát is képesek megtakarítani a hagyományos fényforrásokhoz képest.
  • Mivel nincs hőveszteségük, és nincs jelentős hőtermelésük sem, emiatt azokon a helyeken is használhatod őket, ahol egyébként a meleg kockázatot jelentene.
  • 30-100 ezer üzemórát bírnak ki, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a hosszú élettartamuk eredményeképpen nagyon költséghatékonyak.
  • A drágább beszerzési áruk se riasszon vissza – ez minden esetben megtérül, hiszen nem igényelnek különösebb karbantartást sem, időtállóak, nem szorulnak sokszor cserére.
  • Egyes típusoknál szabályozható a fényerő.
  • A gyakori ki- és bekapcsolás sem károsítja.
  • Jól ellenáll az ütéseknek és a rázkódásnak.

Használj te is fénycsöves lámpatesteket, és élvezd a páratlan előnyeit minél hamarabb!

Kapcsolódó cikkek