Nyomoznak a szolnoki Dokk Teraszon történtek után

Megosztás

Ahogy az országos sajtó beszámolói mellett a Szol24-en is több alkalommal olvashattak róla, gyanús körülmények között néhány nappal ezelőtt kamerát rejtettek el ToiToi mosdókba Szolnokon. A rendőrség egyelőre nem derített fényt az elkövető kilétére, de nyomoznak utána.

Egy hete futótűzként terjed a Facebookon egy videó, amelyen tisztán látszik, hogy valaki kamerát helyezett el egy Toi Toi vécében a szolnoki Dokk Teraszon. Az eset felborzolta a kedélyeket, és jogosan merül fel a kérdés, hogy már vécére se mehetünk el nyugodtan Szolnokon?

Bekamerázott Toi Toi vécét találtak a bulizók Szolnokon

A Dokk Terasz személyzete ismeretlen elkövető ellen tett feljelentést – portálunk megkereste a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát a részletekről. Bár hivatalos választ portálunk nem kapott, értesüléseink szerint vannak új információk:

A Szolnoki Rendőrkapitányságot hivatalosan augusztus 21-én értesítették az esetről, a hatóság vizsgálódik, jogosulatlanul vagy a céltól eltérő adatkezeléssel elkövetett személyes adattal visszaélés vétség miatt feljelentéskiegészítést rendelt el. 

Kép: Vajó Levente

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek