A szolnoki vonal járatai térhettek vissza először a Keleti pályaudvarra

Megosztás

A Keleti pályaudvar forgalma kedd, azaz ma hajnalától kezdett visszatérni a normális kerékvágásba a hatvani, miskolci, valamint az újszászi, szolnoki és békéscsabai vonalakon – közölte a Mávinform nem sokkal hajnali egy óra után.

Hozzátették, hogy a pécsi, valamint a győri és hegyeshalmi vonalak belföldi és nemzetközi távolsági járatai reggel még Budapest-Kelenföld állomásról indultak és oda érkeztek, ez reggel 9 óráig volt érvényben.

Kiemelték, hogy kedd hajnalban és reggel a Keleti pályaudvar fokozatosan képes már fogadni és indítani a vonatokat az érintett vonalakon, de továbbra is előfordulhat, hogy néhány járat más budapesti állomásokról indul vagy érkezik.

Kegyelemdöfés? A Keleti után a Nyugatinál és a Déli vonalán is megbénult a MÁV a hét első napján

A BKK járatain még elfogadták a vasúti jegyeket a reggeli órákban is, ahogy az előző napon történt. A vasúttársaság kedd reggel a hétfőn alkalmazott pótlóbuszos megoldást fenntartja a Keleti pályaudvar, Kőbánya felső és Rákos vasútállomás között. A buszok folyamatosan közlekednek.

A vasárnap esti baleset, amely során kisiklott a Claudiopolis nevű, Kolozsvárról érkező InterCity vonat öt személykocsija a Keleti pályaudvar közelében, nem járt személyi sérüléssel, de komoly fennakadásokat okozott a vasúti közlekedésben.

Kép: Mihádák Zoltán/MTI

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek