Összefüggés lehet a ToiToi-os szolnoki kukkoló és az erőszakkal teli pornóoldal között

Megosztás

Néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy kikerült egy felvétel, amelyen az látszik, valaki kamerát helyezett el egy Toi Toi vécében a szolnoki Dokk Teraszon. Az eszközre rábukkanó nő figyelmeztette a mellékhelyiségre igyekvőket, azonban egy idegen a felszólítás után is nyugodtan sétált be és töltött el negyed órát a kabinban. Végül lehajtott fejjel, futva távozott a tett helyszínről a szemtanúk szerint. Könnyen lehet, van összefüggés az eset és a napokban nyilvánosságra került, brutálisan erőszakos pornóoldal tartalmai között.

A Dokk Terasz személyzete ismeretlen elkövető ellen tett feljelentést – portálunk megkereste a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát a részletekről, amennyiben kapunk válaszokat, természetesen beszámolunk róla.

Amit tudunk, az viszont sokkoló.

A rejtélyes férfi kamerát rejtett el a Dokk Teraszon, egy vécé belsejében, és elképzelhető, nem egy magányos kukkolóról van szó, hanem egy kiterjedt hálóról. Augusztus 22-én a Telex írta meg, hogy magyar influencerek képei is felkerültek egy oldalra, ahol arról beszélgetnek, hogyan ölnék meg a lefotózott nőket, többek között Bányai Judit, a Nemakarokbeleszólni Instagram-oldal korábbi tartalomgyártója is az érintettek között van.

„Több képnél név, ország, város, életkor is meg van jelölve a vérdíj mellett. Igen, jól olvasod. Hogy elkapjanak, megerőszakoljanak, bezárjanak, megöljenek” – írta Bányai, akinek posztját azóta az Instagram törölte a szexualitásról szóló irányelve miatt.

A pornóoldalon mesterséges intelligencia által generálta csonkítások, nyilvános mosdókban, tömegközlekedésen készített lesifotók vannak fent. Tóth Bettina influencer szintén megszólalt, ő a videójában arról beszélt, hogy nőket fotóznak az utcán, feltöltik őket a szóban forgó oldalra, majd arról beszélnek, hogyan ölnék és kínoznák meg őket.

@tothbettinahivatalos #fy #foryou #nekedbe ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Url Izabell író, influenszer már a rendőrségnek és az Interpolnak is továbbította a screenshotokat, linkeket és videófelvételeket, illetve azóta sokan jelentették az oldalon megjelenő tartalmakat. Hozzátette, több olyan nő is megkereste, akik felismerték magukat a nyilvános felvételeken

„Url (…) ebben a posztban azt is megemlíti, hogy sok fotó és videó rejtett kamerával készült nyilvános vécékben, vagy egyéb olyan helyeken, ahol egy jól eldugott kamerával lehet videózni. Url szerint a legtöbb kép magyar tartalom a budapesti Deák Ferenc téren és a Fashion Streeten, valamint a 2-es és 4-es metró vonalán készült, nemrég pedig egy szolnoki szórakozóhely mosdójában is találtak vécécsésze alá rejtett kamerákat” – írja a Telex.

Ezek alapján könnyen elképzelhető, hogy a Szolnokon elkövetett bűncselekmény ehhez az oldalhoz köthető, ennek ellenére eddig az influencer szerint hiába értesítették a hatóságokat, a rendőrség tehetetlen.

Kép: Vajó Levente

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek