Iratkozzon fel hírlevelünkre és nyerjen családi jegyet szolnoki sétahajózásunkra!

Megosztás

Péntek délutánonként megjelenő hírlevelünk segítségével mindig képbe kerülhet a hét legfontosabb történéseivel, az aktuális hírekkel Szolnokról és annak környékéről. Emellett most egy különleges lehetőséggel szeretnénk megajándékozni Önöket: ha a következő két hétben feliratkoznak hírlevelünkre, nem csupán a friss információkról és eseményekről értesülhetnek első kézből, hanem százan egy felejthetetlen tiszai sétahajózáson is részt vehetnek Szolnokon.

Hírlevelünk célja, hogy rendszeresen elhozza Önöknek Szolnok és környékének legfontosabb híreit, eseményeit, közösségi programjait. Hírlevelünk olvasóinak hetente egyszer, kényelmesen az e-mail fiókjába érkeznek az összefoglalók, melyekkel naprakészen követhetik Jász-Nagykun-Szolnok megye életét.

Most azonban ennél is többet kínálunk! A következő két hétben feliratkozó olvasóink közül száz szerencsés részt vehet egy izgalmas tiszai sétahajózáson.

A sétahajó szeptember 7-én, délután négy órakor indul. A nyertesek sorsolása és értesítése szeptember 6-án történik meg. Egy család két felnőttből és maximum három gyermekből állhat.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ide kattinva iratkozhat fel hírlevelünkre – tájékozódjon megbízható forrásból és legyen részese egy felejthetetlen tiszai sétahajózásnak Szolnokon!

Képünk illusztráció.

Kép: Szallas.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek