Bekamerázott Toi Toi vécét találtak a bulizók Szolnokon

Megosztás

Néhány napja futótűzként terjed Facebookon egy videó, amiben tisztán látszik, hogy valaki kamerát helyezett el egy Toi Toi vécében a szolnoki Dokk Teraszon. Az eset felborzolta a kedélyeket, és jogosan merül fel a kérdés, hogy már vécére se mehetünk el nyugodtan Szolnokon?

Szolnokon különleges erőtér lehet a Toi Toi vécék körül, gondoljunk csak Azahriah néhány évvel ezelőtti Palacsintafesztiválos afférjára. Ezúttal a helyzet élesebb és talán még abszurdabb volt, hiszen egy férfi kamerát rejtett el a vécé belsejében. Az eszközre rábukkanó nő figyelmeztette a mellékhelyiségre igyekvőket, azonban egy idegen a felszólítás után is nyugodtan sétált be és töltött el negyed órát a kabinban. Végül lehajtott fejjel, futva távozott a tett helyszínről a szemtanúk szerint. Azonban nem csak ő tűnt el, hanem a kamera is.

Buli előtti nyugalom a Dokk Teraszon

Érthető módon hatalmas felháborodást keltett az ügy. Akadtak szép számmal humoros hozzászólók is, akik remélték, hogy a kamerának jutott egy-egy hasmenésből is.

A Dokk Terasz személyzete ismeretlen elkövető ellen tett feljelentést. Bármit megtudunk az ügyről, azonnal tájékoztatjuk a olvasóinkat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek