Új fejlemények – Végre kihallgatták a bántalmazó karateedzőt

Megosztás

Megtörtént, amire hosszú ideje várt a felháborodott közvélemény, végre gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki a Szolnoki Kalandparkban elképesztő brutalitással rúgott fel egy nyolcéves kisfiút. A jászberényi székhelyű sportegyesületet vezető karateedző a nyaralását töltötte külföldön, ezért nem volt elérhető a hatóságok számára, a Magyar Nemzet értesülései szerint viszont ma megtörtént a kihallgatás.

A lap arról ír, kiskorú veszélyeztetésének gyanújával hallgatta ki hétfőn, azaz a mai napon a rendőrség az érintett karateedzőt, aki azután került célkeresztbe, hogy nyilvánosságra hoztak egy, a kalandparkban készített videót.

A videón, amelyet túlzás nélkül az egész ország látott, egy csoport sisakos gyerek látható, amint az árnyékban várakoznak éppen. Ezután a karateedző, a csoport egyik kísérője a karjánál megragad egy gyereket, néhány méterrel odébb vonszolja, majd olyan erővel rúgja ki a lábát, hogy a gyerek fejjel a földre zuhan, és a felvétel végéig mozdulatlanul úgy marad.

A Szol24 írta meg elsőként, hogy az edző ráadásul életműdíjat is kapott Novák Katalin akkori államtitkártól. Jó kormányközeli kapcsolatokkal és számtalan elismeréssel rendelkezett, a botrány kirobbanása után azonban több egykori tanítványa is erőszakkal vádolta meg. Volt barátnője is nyilatkozott, aki azt állítja, hogy a karateedző 17 évvel ezelőtt megerőszakolta, sőt, előfordult az is, hogy halálosan megfenyegette az aktus után.

Bár elképzelni sem tudjuk, milyen lelki sérüléseket szenvedhetett a fiú, azért pozitív események is történtek azóta – a motorosok összefogásának köszönhetően felejthetetlen élményben részesült a fiú, illetve a Tények riportjából az is kiderült, hogy Roli édesanyja elfogadta az eset után a kalandpark meghívásátt, hogy kisfia ne féljen a park látogatásától.

Kép: NLC

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek