Újabb felvétel a szolnoki kalandparkban történt bántalmazásról

Megosztás

Másról sem lehetett olvasni az elmúlt napokban az országos sajtóban, mint a jászberényi székhelyű Yakuzák SE vezetőjének a szolnoki kalandparkban elkövetett, különösen kegyetlen bántalmazásáról: a férfi, akit Novák Katalin akkori államtitkár 2020-ban életműdíjjal tüntetett ki, egy nyolcéves kisfiút úgy felrúgott, hogy az a fejére esett. Most újabb felvétel lett nyilvános a történtekről.

„Semmi ilyet nem tettem. Mindez beleillik abba a média által gerjesztett lejárató hadjáratba, amely napok óta zajlik ellenem” – Agócs Tibor, aki az előre befizetett nyaralását tölti éppen külföldön, így írt az ATV-nek elküldött levelében reagálva arra, hogy további erőszakos cselekményekkel vádolták meg.

Ezúttal a Tények tett közzé újabb információkat az ügyről, pontosabban a térfigyelő kamerák bővített változatát, amiben az is látszódik, hogy a kegyetlen férfi az eset után egy flakon vízzel önti le a fiút.

A Szol24 elsőként írta meg, hogy a sportszervezet elnökét, aki a ’90-es évek óta vezette a Yakuzákat, 2020-ban “Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” Életműdíjjal tüntették ki. A díjakat dr. Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár adta át. Azóta csaknem az összes tisztségét, díját és elismerését elvették tőle.

Kép: Tiszaliget Élménysziget

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek