Amíg Magyar Péter itt járt, Deutsch és Szalay a háborúpártiakról beszélt Szolnokon

Megosztás

A tegnapi napon Magyar Péter az országjárása következő állomásaként a megyeszékhelyen járt. Talán ki is jelenthetjük, Szolnokon ennyien még soha nem gyűltek össze egy politikai rendezvény miatt. Eközben a Fidesz EP-listavezetője, Deutsch Tamás a háborúpártiakról beszélt Szalay Ferenc polgármester társaságában.

„Óriási a háborúpárti erők nyomása a kontinensen, ezért kellenek a Deutsch Tamáshoz hasonlóan normalitásra, békére törekvő hangok az európai parlamentbe” – vélekedett az esemény után Szolnok polgármestere.

Micsoda meglepetés: szerinte ha azt akarjuk, hogy kimaradjunk a háborúból, a békepárti Fidesz-KDNP-re kell szavazni. Az eseményt egyébként az Aba-Novák Agórában rendezték, a képek alapján ott volt a szolnoki kormánypárt több jelöltje, Kállai Mária országgyűlési képviselő és Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke is.

Eközben mi történt Magyar Pétereknél? A Tisza Párt fehér inges hangadójának szolnoki állomásán csordultig megtelt a zsinagóga és a Tiszavirág-híd ölelésében található tér. Az élő közvetítésünket ide kattintva tudja visszanézni, több ezren hallgatták élőben a politikust.

A mai napot Magyar Tiszaföldváron kezdte, majd Törökszentmiklós után délután Jászárokszálláson tartott beszédet. Heves érintésével 17:15-kor Pócs János birodalmába, Jászapátiba megy, majd onnan a Jászság fővárosába, Jászberénybe.

Kép: Szalay Ferenc Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek