Keresik a szolnoki Csokoládé Fesztivál arcát

Megosztás

Hiába alkotta meg megyénk szülötte, a zseniális Csukás István Gombóc Artúr örökzöld figuráját, a szolnoki Csokoládé Fesztivál ennél is hitelesebb arcot keres rendezvényének. Három év kihagyás után ismét megrendezik az édes eseményt.

Kerek csoki, szögletes csoki, kézműves csoki, díjnyertes csoki és csoki szökőkút. Mindez és ennél is több várja az édesszájú érdeklődőket az Aba-Novák-Agóra Kulturális Központban, október 21. és 22. között.

Aki pedig még inkább részese szeretne lenni a kétnapos rendezvénynek, ne hagyja ki a páratlan lehetőséget és jelentkezzen a fesztivál arcának. Az Agóra felhívásában azt írja, hogy olyan 6 és 15 év közötti szolnoki gyermekek fényképes jelentkezését várják (írásos szülői engedéllyel), akik szívesen szerepelnének a rendezvény plakátjain, online reklámjain.

A fényképes jelentkezéseket szeptember 2-ig várják az alábbi linken, vagy személyesen az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ információs pultjánál, zárt borítékban leadva.

A szakmai zsűri döntése alapján első helyezett portfólió fotózáson vehet részt, az első három helyezett pedig prémium csokoládé csomagot és családi belépőt, az első 10 jelentkező családi belépőt kap a Szolnoki Országos Csokoládé Fesztiválra.

Fotó: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ

Kapcsolódó cikkek