A kikanyarodó kisbusz hosszasan hajtott a szembejövők sávjában, óriási szerencséje volt – videó

Megosztás

Egyelőre mindenki találgatja, mi lehetett ennek a zavarodottságnak az oka, de mázlija volt főszereplőnknek, hogy senki sem jött szembe. Talán azt gondoltam hirtelenjében, hogy nálunk bal oldali a közlekedés?

Nehezen magyarázható videó került ki a 81-es úton hajtó kisbuszról.

A 81-es úton készült videó került fel a Bp-i Autósok Youtube-oldalára. A sofőr kikanyarodott egy benzinkútról, majd hosszan hajtott a forgalommal szemben, a rossz oldalon – azon belül viszont már nagyon szépen tartotta a sávot, teljesen olyan a videó alapján, mint ha azt gondolta volna, hogy bal oldali közlekedés lenne itt.

Indul a LAKÓAUTÓ SZEZON! Nem árt résen lenni!

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/video-indul-a-lakoauto-szezon-nem-art-resen-lenni FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://nagu.hu – NAGU.HU – Építkezik? Felújít? Rezsit csökkent? Alkudna az árakból? Hívjon! +36 20 222 8772 https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online http://epitkezik-felujit.hu – Generálkivitelezőt keresel? Felújítást tervezel?

Szerencsére nem jött szembe senki – írta a videót beküldő olvasó.

A videón a rendszámot már kitakarták, viszont a portál azt írja, hogy nem olyan ország rendszámtáblája volt a kisbuszon, ahol bal oldali közlekedés van.

Kapcsolódó cikkek