Daganat miatt amputálni kell Gyurcsány Ferenc volt miniszterének karját

Megosztás

Rosszindulatú daganat miatt kényszerül az amputációra Gyenesei István, egykori önkormányzati miniszter.

A második Gyurcsány-kormány önkormányzati minisztere, Gyenesei István a Facebookon jelentette be: amputálni fogják a jobb karját, ugyanis rosszindulatú daganatot találtak nála.

“Egy kézzel is lehet élni” – ezzel kezdi az egykori országgyűlési képviselő a posztját, hozzátéve, hogy esetében ez most az életben maradás feltétele. Mint írja, ha semmi váratlan nem jön közbe, akkor egy hét múlva a Semmelweis Egyetem klinikáján, 9 órai kezdéssel amputálni fogják a jobb karját. Könyökhajlatában egy kioperálhatatlan, nagyon ritka, rosszindulatú daganat alakult ki néhány hónappal ezelőtt.

“A hálán túl természetesen sajnálom is a karomat, de ha így, akkor így fogok teljes életet élni a jövőben is. Kettőzött energiával. Megkönnyíti a helyzetemet, hogy tudom családom, barátaim, különösen feleségem Hajni segítségemre lesz, ha elakadok. De csak akkor!

El kell fogadnom, hogy bőven lesz, ami csak emlék marad. Sokak által dicsért, szép aláírásom, vagy a gyümölcsös ládák emelése, de a szeretet számos jele kinyilvánításának lehetősége már most a múlté. Ezért aztán még a műtét előtt gyermekeinket, unokáinkat pünkösd vasárnapján, ami egyben a gyermeknap is, kétkezes ölelés partira hívom” – írta a volt miniszter.

Kapcsolódó cikkek