Borzalmasan nagy tűz a belvárosban, a pályaudvar közelében – videó

Megosztás

Az épület, amely a tűzfészek volt eredetileg, már omladozni kezdett. Több, mint száz tűzoltó próbálja menteni a menthetőt Sydneyben.

Videók jelentek meg a közösségi médiában arról, ahogyan hatalmas lángokkal ég egy többemeletes épület Sydney-ben – írja a Hvg. A helyszínen 20 tűzoltókocsi és több mint 100 tűzoltó igyekszik megfékezni a lángokat, ám azok közben átterjedtek a szomszédos lakóépületekre is, miközben a tűz kiindulási pontjaként azonosított épület omladozni kezdett.

Alan Foil on Twitter: “Big fire near central station #sydney #smh @abcsydney pic.twitter.com/WZhsGm0UQv / Twitter”

Big fire near central station #sydney #smh @abcsydney pic.twitter.com/WZhsGm0UQv

A tűz a nyugat-ausztráliai nagyváros vasútállomásának közelében ütött ki. Az egyik szemtanú elmondta, látta, amint az égő épület egyes részei az Elizabeth Street-i gyalogútra zuhannak. A rendőrség közölte, hogy a központi pályaudvar környékét kiürítették és lezárták.

Leonardo Puglisi on Twitter: “Extraordinary footage of the building wall collapsing as a result of the fire in Surry Hills, Sydney pic.twitter.com/XFedraRs0r / Twitter”

Extraordinary footage of the building wall collapsing as a result of the fire in Surry Hills, Sydney pic.twitter.com/XFedraRs0r

„A közelben legalább egy jármű is megsemmisült a tűzben” – közölték. Az épületből fekete füst gomolyog, és a tűzoltók egy kosaras daruból oltják a lángokat. Úgy tűnik, hogy a legfelső emeletek nagyrészt teljesen kiégtek. (Forrás: Guardian)

Kapcsolódó cikkek