A “tolvaj és modortalan”, tapló alkalmazottak miatt zár be egy közkedvelt étterem

Megosztás

Hihetetlennek hangzik, hogy a koronavírus-járvány korlátozásait és az elszabaduló energiaárakat is túlélték, de a tulajdonos belefáradt alkalmazottai folyamatos, nagy önérzettel bíró modortalanságába. Ezért inkább lehúzza a rolót. Magyarország, 2023.

„Éttermünket bezártuk. Sajnáljuk, hogy nem sütünk több Zemplénit, Magyarost, és semmilyen másikat sem. Elismertségünket növekvő forgalmunk is mutatta: tavaly közel 20 000 pizzát sütöttünk” – közölte a Facebookon a sárospataki Pizza del Fiore étterem.

Joggal gondolhatnánk, hogy azért, mert az elszabadult kiadásaik miatt kénytelenek voltak árat emelni, annyira, hogy azt már nem bírta a helyi vendégkör. De bizony nem ezért.

“Azért döntöttünk a bezárás mellett, mert belefáradtunk a munkavállalók folyamatos hazudozásaiba. Az el nem végzett munka miatti bosszankodásba. A lopásokba. A tudás nélküli, ugyanakkor nagy önérzettel bíró, úgynevezett szakácsok és modortalan felszolgálók, kiszállítók felelősségtudat nélküli »munkavégzésébe«”– írták a vendéglátósok. (Forrás: hvg.hu, Klubrádió)

Kapcsolódó cikkek