Keressük a megye legszerelmesebb párját!

Megosztás

Közeleg február 14., ami az utóbbi években Magyarországon is a szerelmesek piros betűs ünnepe lett. Az angolszász szokásoknak megfelelően Bálint-napon megajándékozzuk életünk párját, virágot adunk és kapunk, a rózsaszín kirakatokból pedig szívecskés plüssmacik, gravírozott kulcstartók és egyéb flitteres csecsebecsék mosolyognak ránk.

A Szol24 szerkesztősége elhivatott szerelempárti, ezért úgy döntöttünk, hogy februárban mi is teszünk valamit azokért, akik részesei ennek a csodás érzésnek: megkeressük Jász-Nagykun-Szolnok megye legszerelmesebb párját!

Hogy a jelentkezők közül ki nyeri el a címet, és az ezzel járó főnyereményt, az olvasóink döntésére bízzuk.

Jelentkezni egy közös fényképpel, és a lakóhely megjelölésével 2023. február 6-ig a következő e-mail címen lehet: [email protected].

Mindemellett rövid bemutatkozásban mindenkinek meg kell írnia, hogyan ismerkedett meg a párjával, illetve mi volt eddigi közös életük legromantikusabb, vagy éppen legviccesebb élménye.

A beérkezett fényképeket közzétesszük Facebook-oldalunkon, és amelyik páros a legtöbb szavazatot (lájkot) kapja, eltölthet egy romantikus wellness hétvégét egy mesés szállodában a Panoráma Hotel Noszvaj*** jóvoltából.

Játékszabályok:

A játékban azok a párok vehetnek részt, amelyeknek legalább az egyik tagja igazolható módon BAZ megyei lakcímmel rendelkezik. A nyeremény nem átruházható és készpénzre nem váltható. A játék a hatályos szabályok betartásával történik. A jelentkezés a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

Kapcsolódó cikkek